Uuden retken suunnittelua ja keskiviikon sääksi

Aamu näytti synkältä ja sateiselta, mutta se ei haitannut, sillä oli varautunut :-) Harmaa sadepäivä on nimittäin erinomainen tilaisuus tehdä niitä asioita, joita upeina ulkoilupäivinä ei tule tehtyä. Kuten siivota 😉 Ja suunnitella uusia retkiä.

Olen siirtynyt yhä enemmän ’missä olen ’ ajattelusta ’minne menen’ -ajatteluun.  Aloitan säätilasta. Tähtäimenäni on päästä kuvausretkelle lauantaina tai sunnuntaina – kumpana vain löytyy paremmin kuvaussäitä ja -paikkoja. Sääennusteet vaihtelevat jatkuvasti, mutta tällä hetkellä sunnuntaina näyttää löytyvän enemmän vaihtoehtoja kuin lauantaina.

Kun päivä ja paikka alkavat osapuilleen vahvistua, alan etsiä mukavaa luonto- ja kuvauskohdetta. Kovin kauas en halua lähteä yhden päivän kuvausreissulle. Vuosi sitten rajana oli noin sadan kilometrin matka, nyt se on kasvanut noin 150 kilometriin.  Nyt kuvaussuuntana voisi olla ennemmin itä kuin länsi. Rannikko vai sisämaa – se jää nähtäväksi säätiedotusten tarkennuttua.

Keskiviikkoiltana kävin tutulla lintutornilla Hattelmalanjärvellä, se sopii  läheisyytensä vuoksi hyvin iltapiipahdukseen. Sääksiä oli järvellä parhaimmillaan kaksi. Toinen lensi välillä kuvausetäisyydelle. Mukava yllätys :-)

Nämäkin kuvat kannattaa ehdottomasti klikata isommiksi.

BT5A2760-5

BT5A2812-5

BT5A2815-5

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>