Yksityiskohtia – sunnuntaina oli kesä :-)

Löysin pojalle ihanan rauhallisen kalapaikan. Siellä oli hiljaisuutta korvien täydeltä. Vain käen kukkuminen ja pienempien lintujen laulu rikkoi välillä hiljaisuutta. Niin – ja niiden kalojen polskiminen :-)

Hieman soista oli järven ranta usein paikoin ja siltä näytti kasvillisuuskin.

Suopursu kukki kauniisti ja runsaasti rannoilla…

Järvestä parikymmentä metriä pois päin ja edessä oli joissain paikoin rutkasti mustikkaa (vain pari raakiletta näkyi) ja toisissa paikoin kuivempaa ja kukkivaa puolukkaa. Valkoisia kukkia siis riitti :-)

Kun lisätään joukkoon vielä kukissaan loistanut tupasvilla, niin valkoinen vaikutelma sen kuin vahvistuu :-)

Pyöreälehtikihokki kasvoi järven kuivemmalla rannalla. Pieni kuin mikä, onneksi huomasin :-) Kuvaamisen jälkeen surmasin kimppuuni käyneen hyttysen ja lahjoitin sen raadon kuvauspalkkiona kihokille :-)

Järven matalassa kohdassa uiskenteli ahvenia ja sammakon poikasia. Ilmassa pörräsi paljon erilaisia korentoja, mutta vain ruskohukankorento asettui kuvattavaksi. Tai siis aika monikin niistä 😉 Niitä siis kuvasin, muut korennot lepäsivät lentojen välissä jossain, mistä en niitä löytänyt…

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>